2023. április 11., kedd 12:13

Iskolabemutatót tartott a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola

Iskolabemutatót tartott a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola 2023. április 1-én, szombaton. A rendezvényen közel 150-en vettek részt: 64 nagycsoportos óvodás és az őket elkísérő 86 felnőtt.

Nemcsak Hatvanból, hanem a környező településekről is érkeztek érdeklődők. Az intézmény először egy 20 perces “Színes paletta” műsorral kedveskedett a vendégeknek, amelyen bemutatkozott az iskola kiskórusa és nagykórusa, valamint a 2. b osztályosok népi játékot adtak elő, értéket közvetítve.

Ezután a leendő első osztályos tanítónők játékos foglalkozásokat tartottak a gyerekeknek 4 helyszínen. A szülők az iskola aulájában plenáris előadások keretében megismerhették az intézmény történetét, mérföldköveit, sajátosságait, nevelési-oktatási céljait, hitvallását. Erről Jagodics István igazgató tájékoztatta őket. A leendő elsős pedagógusoktól pedig gyakorlati tanácsokat kaptak a szülők arról, hogyan készüljenek az iskolakezdésre, illetve a felmerülő kérdésekre válaszolt az intézmény igazgatója.

A sikeres rendezvényen a gyerekek megtekintették az iskola LEGO kiállítását is.

https://hatvanihirlap.hu/iskolabemutato-a-kodalyban/

iskolabemutató2023