2022. június 17., péntek 06:58

Eredményesen szerepeltek a legkisebbek is

A nyelvÉsz országos magyarversenyen Bazsó Léna, Nyeste Emma és Bajusz Barnabás mérettette meg magát az 1.b osztályból. Teljesítményük alapján mindhárman bejutottak a megyei döntőbe, ahol Bazsó Léna IV., Nyeste Emma IX., Bajusz Barnabás VII. helyezést ért el. Dicséretre méltóan ügyesek voltak!

 1b2 1b31b1

Fehér Illés 1. b osztályos tanuló a tanév sorána Gigászok Sportegyesület úszó szakosztályában versenyezve igazi éremgyűjteménnyel lett gazdagabb. Gyorsúszás, mellúszás, hátúszás versenyszámokban 4 aranyérmet-, 2 ezüstérmet- és 2 bronzérmet érdemelt ki a rangos versenyeken.

1b4x

Korsós Gábor László az 1. b osztály tanulója sakk sportágban kiemelkedően teljesített a tanév során. A Bajnok Sakkiskola versenyzőjeként a Mikulás Kupán II. helyezést ért el, és Jászberényben is szép eredménnyel végzett. Színes egyéniségéből fakadóan más sportban is élen jár: 1500 m-es egészségnapi futásban 4. helyen ért célba.

1b5

Bacsa Bella 1. b osztályos tanuló a sport területén ért el sikereket: a városi Futófesztiválon, III. helyen ért célba, az OTP Bank Bozsik Egyesületi Program játékosaként pedig lányfoci szakágban az „FC Hatvan legügyesebbje” dicséretben részesült!

1b6