2022. április 28., csütörtök 10:33

Fedett kerékpártároló

Tisztelt Szülő!

Hatvan Város Önkormányzata 2022. esztendő során is megkérdezi a hatvani lakosokat, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg a közösségi költségvetés 100 millió forintos keretéből. A választási lehetőségek között szerepel a 19. sorszám alatt a „Fedett kerékpártároló kihelyezése”. Ez érintené iskolánkat is, a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolát. Egyre több diákunk jár kerékpárral az intézménybe. Bizony jó lenne, ha a fedett kerékpártároló telepítése megvalósulhatna a főbejáratnál. A megvalósítás érdekében szeretném kérni az Ön segítségét.

Szavazni 2022. április 25. és május 15. között a kozossegikoltsegvetes.hatvan.hu weboldalon lehet, vagy a megkapott szavazólapon. A szavazólapot kitöltve a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálata mellett elhelyezett urnába lehet bedobni. Postai úton is visszaküldhető a szavazólap az önkormányzatnak, a 3000 Hatvan, Kossuth tér 2. címre.

Kérem, hogy a „Fedett kerékpártároló kihelyezése” című, 19. sorszámmal jelölt projekt melletti négyzetbe szíveskedjen X jelet beírni. Örömmel venném, ha más hatvani lakosokat is erre biztatna a diákjaink érdekében.

Támogatását előre is köszönöm!

Hatvan, 2022. április 26.

                                                              Jagodics István

                                                              intézményvezető

fedett kerékpártároló