elsosoknekSzeretettel köszöntünk a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolában/honlapján! Azt gondoljuk, már nagyon várod az iskolát.

Szeretnénk Téged és Szüleidet tájékoztatni arról, hogy a mi iskolánkban hogyan folyik a munka, mivel foglalkozunk.

 

Fontos, hogy ismerd meg az iskolát, szívesen tanulj a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolában!

Érdekeljen mindaz, amit a tanító néni mond és örülj a dicséretnek! Nem fontos, hogy rögtön szépen írj, de fontos, hogy meg tudd ítélni, hogyan sikerült a munkád és igényes légy saját magaddal szemben!

Nem baj, ha időnként hangos vagy, de ha szükség van rá az iskolában, akkor tudj csendben maradni! Az sem baj, ha karácsonyra nem tudsz még folyamatosan olvasni, de fontos, hogy mindent tegyél meg a sikerért!

Nem kell hazaérve rögtön tanulnod, hiszen nálunk az első két tanévben nincs kötelező házi feladat. De fontos, hogy a napirend keretében dolgozz!

Kezdettől fogva vedd komolyan az iskolát és örömmel, jókedvűen gyere minden nap!

Cserébe olyan kalandokra csábítunk Téged, ahol megtapasztalhatod a tanulás izgalmát és örömét. Ezen az úton segítségedre lesznek a tanító nénik, akik szeretettel várnak Téged!

 

2023 hogyan készüljünk az iskolakezdésre 2 1

2023 hogyan készüljünk az iskolakezdésre 2 2